top of page

OM HYBRID PRODUCTIONS

Frida_Hansen_Owner_Hybrid_Producions-396
180808007_469743210960042_36431682888812
Freelance_hybrid_productions.jpg

Flemming Bo Jensen

Fotograf ansvarlig

Frida Hansen

Ejer og producer

Freelance konsulenter

  • LinkedIn Social Ikon

Frida er din kontaktperson og rådgiver fra a-z og hun vil guide dig gennem de mange valg og muligheder du har før, under og efter afholdelse af dit arrangement. På dagen for arrangementet er hun producer, og sørger for at du, dine gæster og dit publikum får den bedste oplevelse.

  • LinkedIn Social Ikon

Flemming sørger for at du får  perfekt billede og lys på dine livestreams, med gode og varierede kameravinkler.
Flemming har mere end 10 års erfaring med at drive selvstændig virksomhed som event- og koncert
fotograf. Han har vundet adskillige priser, bl.a. flere GAFFA priser inkl. årets musikbillede 2018, og er ambassadør for FUJIFILM Nordic.

Vi samarbejder med nogle af branchens bedste lyd og lys folk. Så hvis du har brug for særlig lyssætning eller hvis du har mange oplægsholdere, der skal have kniv skarp lyd, så booker vi de rette folk ind på opgaven. 

OM OS

Når du booker Hybrid Productions til en opgave, vil du enten møde Flemming eller Frida. Formentligt vil du møde os begge. Vi er et umage makkerpar, der supplerer hinanden på bedste vis. Vi har begge arbejdet som fotografer i eventbranchen i mange år. Det var faktisk her vi lærte hinanden at kende.

FUN FACT

Flemming var Frida's mentor i lang tid, og da Frida startede sit første firma, Visuals by Frida, begyndte hun at hyre Flemming ind til opgaver. Det udviklede sig, og endte med det samarbejde, som du ser lige her på siden: Hybrid Productions. 

Vi har taget vores fælles passion for events og foto, og kogt sammen til et lille, skarpt produktionsselskab, hvor vores fornemmeste opgave er, at skabe et inddragende, kreativt og spænde live arrangement for dig og din virksomhed. 

Vores mange år i branchen gør, at vi har et indgående kendskab til, hvordan et godt arrangement er bygget op. Og særligt har vi kompetencer til at se og guide dig til, hvordan det bedst kommer ud over scene- og skærm kanten.

Velkommen til! Vi glæder os til at lære dig og din virksomhed at kende.

KUNDER

bottom of page